Muziekstudio de Werkplaats

muziek studio utrecht

We zijn twee vrienden, Paul en Lucas, die hobbymatig in onze muziekstudio verschillende bandjes opnemen.

Op een lockdown avond in 2020, jarenlange vriendschap en eindeloze passie voor muziek vonden wij het tijd om te beginnen met De Werkplaats. Samen een rijke geschiedenis in verschillende disciplines van muziek staan we nu klaar om jullie muziek op te nemen.

Samenwerken vinden we heel belangrijk. In de voorbereiding door met elkaar in gesprek te gaan en goed jullie muziek te begrijpen. Op de dag zelf een open houding om samen wat moois te creëren en achteraf in de studio intensief met elkaar te mixen en de sound fine te tunen.

We willen een opname waar we allemaal trots op zijn, een sfeer waar muzikanten op hun gemak voelen en dat er wederzijds vertrouwen is dat we hard werken en we een toffe opname gaan bouwen, daarom De Werkplaats.Muziekstudio Utrecht
opnamestudio
opnamestudio utrecht
opnamestudio
studio utrecht
Muziek studio utrecht
Muziekstudio Utrecht
opnamestudio utrecht
Opnamestudio Utrecht De Werkplaats
muziekstudio utrecht
muziek studio werkplaats
Opnamestudio Utrecht De Werkplaats
muziek studio werkplaats
Opnamestudio Utrecht De Werkplaats
Opnamestudio Utrecht
Opnamestudio Utrecht
opnamestudio
Opnamestudio Utrecht De Werkplaats de bands

De Bands

Bij De Werkplaats weten we wat nodig is voor een succesvolle opname. Onze focus? Altijd het beste resultaat. We hebben het voorrecht gehad om met diverse talentvolle bands samen te werken, waarbij elk hun eigen geluid en energie meebracht. 


Opnemen in muziekstudio

Bij ons is de mogelijkheid om in een relaxte omgeving één van jullie songs op te nemen! Wij vinden het belangrijk dat muzikanten zich op hun gemak voelen. Het doel is een leuke dag en een toffe demo!

muziek studio werkplaats

Nieuwsgierig?

Hebben jullie nog vragen of willen jullie een keer kennismaken? Stuur ons gerust een bericht. We vertellen graag meer over de Werkplaats en hoe we kunnen helpen.